Vår erfaring med ayahuasca (podcast)

200627-are_og_kiri_podcast

are_thmb_fin
Are

Hei, venner. Her følger en podcast der Kiri og jeg legger ut om vår erfaring med ayahuasca. Ayahuasca er et avkok fra diverse tropiske slyngplanter, og brygget inneholder virkestoffet harmin. For å sitere Store Norske Leksikon har harmin «en sterk narkotisk virkning», samt at det «brukes rituelt av en rekke indianske folk i Sør-Amerikas regnskogområder».

Sannheten er imidlertid at mange spirituelle mennesker også bruker ayahuasca som en døråpner til høyere bevissthet. Kiri og jeg deltok på tilsammen seks ayahuasca-seremonier da vi var i Brasil i snaue fire måneder i 2017-2018. Under følger en samtale med Kiri og meg (video), hvor vi beskriver det vi opplevde. På slutten valgte Kiri å ta opp det faktum at bloggen vår har blitt faktasjekket av Faktisk.no. Men akkurat det skal jeg komme med tilsvar på i en annen artikkel. Her er vi:

underskrift_are_blaa

————————————
Hjelp oss å holde liv i denne bloggen.
Vi nyter å skrive fordomsfritt om de tema vi anser for å være viktige (pluss litt tant og fjas), men dette tar mye av tiden vår. Så hvis du setter pris på det jeg og Kiri skriver og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. I så fall kan du sende enten via vipps til 98230377 eller via Paypal / nettbank ved å klikke HER.

Tusen takk! hjerte_fin


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s