Covid-19: Lovforslag i California legaliserer at testpersonell kan tvinge seg inn i private hjem og splitte familier

Basert på ordene til Dr. Rashid A. Buttar ved Centers for Advanced Medicine, har det nå kommet på bordet et drakonisk lovforslag i den amerikanske delstaten California. Lovforslaget legaliserer at medisinsk personell kan trenge seg inn i private hjem for å teste mistenkte beboere for koronavirus-smitte. Ikke bare det, men inntrengerne vil i tillegg ha myndighet til å ta med seg familiemedlemmer, f.eks. barna dine, dersom du selv skulle vise deg å være smittet. Sjansen for at det svært smittsomme koronaviruset allerede har nådd å spre seg til alle andre familiemedlemmer, er jo selvfølgelig så og si 100% sikkert. Vi snakker altså her legalisering av det å splitte familier, noe som vil bidra til ytterligere isolering av amerikanske borgere.

Dr. Buttar vurderer dette lovforslaget som hårreisende, og ber folk mobilisere for å kunne bekjempe det. Han snakker om hvordan testene for Covid-19 er fullstendig upålitelige, og at spesielt de som tidligere har tatt vaksiner står i fare for å få Covid-19 urettmessig påvist. Jeg har tidligere skrevet at denne testen påstod koronasmitte hos både både geit og papaya.

Dr. Buttar sier dette ikke er noe annet enn «et forsøk på å splitte oss enda mer som individer. De har skilt oss fra vennene våre, fra våre sosiale sirkler, og nå skiller de oss fra våre egne familieenheter». Han advarer og sier dette er det skumleste varselet vi har sett fram til nå. Den orwellianske, tyranniske staten sprenger seg vei. Han sier videre at dette lovforslaget er noe alle burde være opptatt av, for «om du ikke befinner deg i USA, bryr meg ikke. Dette kommer til ditt land også!»

Her er deklarasjonen til Dr. Buttar:


underskrift_are_blaa


Hvis du setter pris på bloggen vår og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. Merk i så fall overføringen med «Donasjon» og send enten via vipps til 98230377 eller via den gule Doner-knappen under (Paypal).

doner_knapp_fin
Tusen takk! hjerte_fin


En kommentar om “Covid-19: Lovforslag i California legaliserer at testpersonell kan tvinge seg inn i private hjem og splitte familier

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s