Korona: Tenkt på det?

Det virker klinkende klart at folk mener det har skjedd en dyp urett hvis noen dør av «korona».
I dag vil det omkomme, si 5000 av koronaviruset på verdensbasis, så fremt dette viruset i det hele tatt eksisterer. (Sjøl er jeg langt fra overbevist etter alle år med stadig nye viruskomplott). I dag vil det også omkomme mange av ordinært forkjølelsesvirus, tør vi tippe 5000 også her? Det burde være et beskjedent estimat. Det vil si, ikke primært av verken korona eller forkjølelse, men annen underliggende sykdom.
Spørsmålet blir da: Når forkjølelsesvirus etter all sannsynlighet er medvirkende i minst like mange dødsfall som korona, hvorfor befinner vi oss ikke i konstant lockdown – hele tiden? Hvorfor fikk det ubetydelige koronaviruset politikerne til å rævkjøre resten av samfunnet?
Legg til at det finnes hauger av andre patogener som medvirker til døden for mennesker jorda rundt. Antall koronadødsfall blir for et nålestikk å regne i den store sammenhengen.
Tenk litt over akkurat det…
underskrift_are_blaa

Hvis du setter pris på bloggen vår og vil støtte oss med en slant, blir vi veldig glade. Merk i så fall overføringen med «Donasjon» og send enten via vipps til 98230377 eller via den gule Doner-knappen under (Paypal).

doner_knapp_fin
Tusen takk! hjerte_fin


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s